loading

Wij geloven in tweede kansen… en toen dus een gammele Ikea-kast in huis plaats moest maken, besloot ik ‘m maar in stukken te zagen in mooie plankjes van 50x14cm en deze boekenkast te transformeren in een aantal prachtige kapstokken!

Via Marktplaats en diverse kringloopwinkels heb ik een heleboel plastic speelgoeddieren bij elkaar gescharreld die ook echt toe zijn aan een tweede leven als hip decor op een kinderkamer.

Dus na uren zagen, vullen (want ja, veel plastic speelgoeddieren zijn hol van binnen), schilderen (laagje na laagje na laagje…) en monteren hadden we een paar hippe kinderkapstokken voor in de webshop.

UPDATE 2018:

Ondertussen zijn onze kinderkapstokken een populair product en hebben we heel wat boekenkasten en lattenbodems opgezaagd en zijn er kilo’s speelgoeddieren opgeduikeld via Marktplaats en de Kringloopwinkels. 😉 En nu hebben we ook niet alleen de populaire witte plank met gouden dieren, maar ook een paar stoere knalblauwe, glanzend zilveren en een stijlvolle houten plank met witte dieren!

Wil jij nou zelf ook een kinderkapstok, check dan onze shop. Maar heb je andere kleuren in gedachten: laat het me weten! Alles is 100% handwerk, dus ik kan ‘m speciaal voor jou op maat maken, zodat ‘ie perfect past in de hippe kinderkamer van jouw kleintje.

PS: wist je dat onze dierenkapstok in 2016 de Belgische nationale televisie heeft gehaald?  https://signedonline.nl/dierenkapstok-op-tv/

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.