loading

Handgemaakte notitieboeken met een goed verhaal

Geen dertien in een dozijn relatiegeschenk, maar stuk voor stuk uniek en met een goed -duurzaam- verhaal.
De notitieboeken voorzien wij van een nieuwe cover. Nou ja nieuw... voor onze covers gebruiken wij oude wegenkaarten en kaarten uit oude atlassen. Zo wordt elk notitieboek dus uniek. En dat vinden wij nou leuk: van oude afgedankte dingen iets nieuws en bijzonders maken. En terwijl we dat doen maken we niet alleen voor jou iets moois, maar werken wij ook aan een betere wereld zonder slavernij en mensenhandel. Want 10% van onze verkoop gaat naar IJM.
Stuk voor stuk uniek
Stuk voor stuk uniek
Omdat wij werken met allerlei oude wegenkaarten, stadsplattegronden en kaarten uit oude atlassen, is elk notitieboek anders. U kiest zelf welke landen, regio's of steden we gebruiken, zodat het Ă©cht bij uw organisatie past.
Handgemaakt
Handgemaakt
Alles wordt met de handgemaakt, met de grootst mogelijke zorg. Wij voorzien de notitieboeken van uw logo met een handgemaakte stempel. Zo heeft u een uniek relatiegeschenk dat ook nog eens bijdraagt aan een betere wereld.
Goed verhaal
Goed verhaal
Wij maken niet alleen mooie dingen, wij zijn ook vrijheidsstrijders. 🙂 Want 10% van onze verkoopopbrengst gaat naar de A21, een organisatie die wereldwijd strijdt tegen moderne slavernij en mensenhandel.

Duurzaam relatiegeschenk op maat

Wij geloven in tweede kansen. Daarom zijn onze notitieboeken voorzien van covers van gerecyclede kaarten. Oude atlaskaarten en wegenkaarten die stonden te verstoffen, krijgen bij ons een nieuwe kans om als persoonlijk en uniek notitieboek verder te gaan!

Wij geloven ook in tweede kansen voor mensen en daarom steunen wij International Justice Mission (IJM). Met uw duurzame relatiegeschenk investeert u dus niet alleen in uw organisatie en relaties, maar ook in de levens van mensen die leven in slavernij of het slachtoffer zijn van mensenhandel.  (www.IJMNL.org)

  • De notitieboeken hebben 192 pagina’s crèmekleurig 8o grams papier.
  • Afmeting: 21 x 14 cm (A5).
  • In elk notitieboek doen wij voorin een kaartje waarop staat waar de kaart op de handgemaakte cover vandaan komt en dat 10% van de waarde gaat naar IJM.

Een gepersonaliseerd notitieboek is verkrijgbaar vanaf €11,98 per stuk (excl BTW).

Visitekaartje

Visitekaartje

Laat zien dat u met unieke, handgemaakte notitieboeken Ă©cht iets wilt uitdragen met uw organisatie.

Voor vrijheid

Voor vrijheid

Met ons werk steunen wij de strijd tegen slavernij en mensenhandel. Zet uw relaties in het teken van diezelfde strijd. Een mooi geschenk voor u, een kans op vrijheid voor een ander.

Speciaal

Speciaal

Veel mensen houden van kaarten, zeker als ze de streek kennen of op hun bucketlist hebben staan... en dat maakt elk notitieboek weer heel persoonlijk en dierbaar.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.