loading

Dat wij gek zijn op oude spullen was inmiddels wel bekend. Maar sinds wij zijn begonnen met het verzamelen van atlassen en regelmatig neuzen tussen de oude wegenkaarten van de kringloop kwamen wij erachter dat er een verschil is tussen oud en oud. De op-huwelijksreis-opgepikte-wegenkaart van je ouders uit 1991 vind je misschien al best oud, maar steeds vaker kregen wij atlassen in handen van 50 jaar en ouder. 1967, 1955 of zelfs 1939. Kijk, dat is eigenlijk gewoon historisch!

De vergeelde bladzijdes, de onmiskenbare geur van oud papier, sierlijk gekrulde aantekeningen en bewaarde krantenknipsels of ansichtkaarten, brengen de boeken tot leven. Al bladerend zie je het voor je wie hier eerder al doorheen gebladerd heeft: een schooljongetje uit de jaren ’50 dat droomt van verre reizen, een jong stel dat rondzwerft door oude Europese steden. Zoveel verhalen – zoveel dromen. En ze staan allemaal verstoft in de kast. Hier moet nieuw leven in, denken wij dan. Deze atlassen vragen om nieuwe verhalen en nieuwe dromen.

Met de ‘Historic Edition’ notitieboeken leggen we deze oude kaarten om de kaft van jouw nieuwe notitieboek. Perfect voor je reisverslagen, bucket-list, aantekeningen, mijmeringen of dromen.

Let the story continue…

 

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.