loading

Nou, wij zijn dus dol op notitieboeken. En wij zijn niet de enigen, dat hebben wij al gemerkt. En we weten ook hoe het komt…

Kijk, ik ben eigenlijk altijd bezig. Liefst met honderd dingen tegelijk. Dus hoe bewaar je dan het overzicht? Precies, met een notitieboek! Al je to do’s en je ta da’s! (want ja, ik geef het toe, soms schrijf ik iets op mijn lijstje wat ik eigenlijk al gedaan heb omdat het zo lekker is om meteen af te kunnen vinken… TA DA!)

En dan ook: hoe fijn is het om lekker van je af te schrijven? Op een luie zaterdagochtend alles op een rijtje zetten, je gedachten de revue te laten passeren. Want ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik begrijp mezelf soms pas als ik teruglees wat ik geschreven heb ­čśë Scheelt ook weer een paar sessies bij een life-coach!

Ook zoiets: aantekeningen maken bij een goeie spreker. Live of van een podcast: ik ben er dol op! Notitieboeken vol heb ik volgeschreven met alle wijsheden van anderen. Hallo, daar doe ik dus mijn voordeel mee! En helemaal tof: als ik nog eens terugblader, raak ik weer geïnspireerd door mijn aantekeningen van 5 jaar geleden. Dat is nog eens duurzaam!

Dus ja, voor aantekeningen op je werk, dat evenement wat je aan het organiseren bent, die sprekers die je hoort, al je eigen hersenspinselen, je bucketlist, een verzameling brieven aan je lievelingsmens, een reisverslag, een dagboek of gewoon om lekker in te krabbelen en doodlen… notitieboeken heb je nooit genoeg!

En laten we eerlijk zijn: een notitieboek moet je koesteren. Die moet mooi zijn, speciaal, uniek en als het even kan met een goed verhaal. Laten wij die nou hebben… En onze notitieboeken maken we extra speciaal omdat we ze voorzien van covers van oude wegenkaarten en kaarten uit atlassen. Wat dacht je van je woonplaats of die reisbestemming op je bucketlist of je vakantiebestemming?

Zoek jij een gepersonaliseerd notitieboek? Een duurzaam cadeau voor jezelf of voor een andere notitieboek addict? Kijk eens in onze┬áshop, we hebben er al heel wat gemaakt. Of neem contact met ons voor een notitieboek op maat. Er is van alles mogelijk. Want wij weten hoe belangrijk een notitieboek is. En laten we eerlijk zijn… van zulke beauties heb je er toch minstens 5 nodig?!

Kijk hier maar eens wat we al hebben: https://www.signedonline.nl/product-category/notitieboeken/

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.